Ook aan de programma’s op tv is het te merken dat het vakantie is. Waren er gisteren nog 4 leuke films op televisie, vanavond zijn dat er 6. Of je van romantiek, drama, avontuur of animatie houdt, keuze is er genoeg.

Monsters vs aliens

Zin in wat anders dan een drama of komedie? Ga vanavond dan voor de animatiefilm Monsters vs aliens: Mutant pumpkins from outer space. In deze film, die 30 minuten duurt en daarom leuk voor tussendoor is, veranderen onschuldig uitziende pompoenen in duivelse buitenaardse wezens. Reese Witherspoon spreekt de stem van 1 van de animatiefiguren in.

Deze film is vanavond, 29 december, om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Home Alone 2

Was gisteren de allereerste Home Alone film nog op tv, vanavond is het de beurt aan deel 2. In dit deel stapt Kevin per ongeluk op een verkeerd vliegtuig en komt in New York terecht. Ondanks dat Kevin de vakantie weer alleen doorbrengt vermaakt hij zich wel, hij heeft namelijk zijn handen vol aan zijn ‘vrienden’ van een jaar eerder, de boeven uit deel 1.

Home Alone 2 is vanavond, 29 december, om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Baby Mama

De succesvolle en intelligente Kate (Tina Fey) is single, maar wil toch graag een kind. Volgens haar gynaecoloog lijkt de kans op een baby onwaarschijnlijk. Om toch moeder te kunnen worden huurt Kate draagmoeder Angie in. Angie is echter totaal het tegenovergestelde van Kate, de 2 hebben daarom de nodige moeite met wennen aan elkaar.

De film Baby Mama is vanavond, 29 december, om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Dance With Me

De dansfilm Dance With Me draait om de voormalige danskampioene Ruby (Vanessa Williams). Sinds haar carrière niet meer loopt zoals ze zou willen geeft ze les op de dansschool van John om de geld te verdienen. Wanneer op een dag de jonge Rafael voor haar neus staat zet hij haar wereld op  z’n kop.

Vanavond, 29 december, is Dance With Me om 20.30 uur te zien op RTL 8.

The water horse: Legend of the deep

In deze avonturenfilm vindt de Schotse Angus een magisch ei aan de rand van het meer van Loch Ness. Uit het ei komt een schattig waterdiertje wat van Angus de naam Crusoe krijgt. Crusoe blijft alleen niet klein en schattig, maar groeit uit tot een groot beest. Angus kan hem daarom niet meer verstoppen en brengt Crusoe terug naar het meer.

Deze film is vanavond, 29 december, om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Rumor Has It…

Sarah (Jennifer Aniston) en Jeff (Mark Ruffalo) staan op het punt om te trouwen, maar voordat het zo ver is gaat eerst Sarahs zusje Annie trouwen. Op de bruiloft van haar zusje ziet Sarah heel haar familie weer, ook haar oma met wie ze goed overweg kan. Haar oma verteld haar echter een familiegeheim wat grote gevolgen heeft voor Sarah en haar familie.

Rumor Has It… is vanavond, 29 december, om 20.30 uur te zien op Net 5.

Keuze genoeg zoals je ziet! Voor welke film kies jij vanavond?