Niet alleen wij hadden last van de kerststress en wilden nog net op de valreep dat mooie jurkje bemachtigen, ook de celebs deden heel wat last minute shopping voor de feestdagen. Zoals we van hen gewend zijn deden ze dit in stijl.

De feestdagen betekend veel winkelen, zo wilde ik niet alleen afgelopen Kerst voor de dag komen in een nieuw jurkje, dit geldt natuurlijk ook voor aanstaande zaterdag met Oud en Nieuw. Ook celebrities doken nog last minute de winkelstraten in voor een nieuwe jurk of dat mooie tasje. Kijk hier mee naar 9 winkelende celebrities.

Ik vind het leuk om de sterren ook eens in hun vrije tijd te zien, op de rode loper zien ze er meestal prachtig uit, maar daar gaan natuurlijk heel wat uren voorbereiding aan vooraf. Ook leuk dat de meeste celebs met winkelen hun hoge hakken gewoon thuis laten en voor een lekkere comfortabele outfit gaan.

Ikzelf ben vooral weg van de outfit van Pipa Middleton, de kleding is simpel maar past perfect bij elkaar, het jasje en de laarzen zou ik daarom graag terugzien in mijn eigen kledingkast. Van welk bovenstaande kleding word jij blij?

Foto’s via PRPhotos