Omdat het buiten koud en regenachtig is blijf jij vanavond lekker binnen. Vervelen is er vandaag niet bij, er zijn namelijk maarliefst 4 films te zien op tv.

Home Alone

Misschien zou je in de eerste instantie denken dat we iets te oud zijn voor deze film, maar niets is minder waar. Hoe leuk is het, om net als vroeger, lekker thuis op de bank te kijken naar de avonturen van Kevin. In dit eerste deel van de Home Alone reeks vergeten de ouders van Kevin hem mee op vakantie te nemen en moet hij er alles aan doen om uit handen van 2 boeven te blijven.
Home Alone is vanavond, 28 december, om 20.30 uur te zien op RTL4.

The beautician and the beast

De Amerikaanse visagist Joy wordt voor iemand anders aangezien en krijgt een baan aangeboden als lerares. Joy krijgt de kinderen van de Oost-europese dictator Boris Pochenko onder haar hoede en leert niet alleen zijn kinderen een lesje, ook hijzelf komt aan de beurt.

Vanavond, 28 december, is The beautician and the beast om 20.30 uur te zien op RTL5.

The Phantom of the Opera

You either like it or not, het scary verhaal over het spook van de opera. De film gaat over de jonge zangeres Christine (Emmy Rossum) die zanglessen volgt van een mysterieuze man, vanwege zijn misvormde gezicht leeft hij in de kelders van het operagebouw. De knappe Gerard Butler, die we onder meer kennen uit The Ugly Truth en P.S. I Love You, speelt het spook.

The Phantom of the Opera is vanavond, 28 december, om 20.30 uur te zijn op Net 5.

Simply Irresistible

Ondanks dat Amanda geen keukenprinses is erft ze het restaurant van haar moeder en probeert hier een succes van te maken. Wanneer ze bij een mysterieuze man ingrediënten koopt komt ze erachter dat ze haar emoties kan verwerken in de gerechten die ze maakt. De knappe Tom is na een etentje niet alleen weg van Amanda’s eten, ook van haar. Toch vraagt hij zich af waarom er steeds onverklaarbare dingen gebeuren als de twee bij elkaar zijn.
Vanavond, 28 december, is Simply Irresistible om 22.40 uur te zien op RTL 5.