Naast een mooie outfit zijn schoenen ook erg belangrijk om je look af te maken. Daarom vind je hier een aantal leuke schoenen voor de feestdagen.

Kerst en Oud en Nieuw moet je wel kunnen vieren op comfortabele, maar leuke schoenen. Anders is je avond verpest door schoenen die niet lekker lopen, die je er speciaal voor hebt gekocht.

Plat


Heb je geen zin in hoge hakken? Dan zijn platte schoenen van River Island een goede optie. De glitters passen helemaal bij de feestdagen. Ga je helemaal niet feestelijk gekleed, dan kun je met de luipaardprint schoenen van Forever 21 toch nog opvallen.

Middel


Wil je je liever wat vrouwelijker voelen en toch hakken aan, dan kun je kiezen voor schoenen van Shick. Deze zijn niet al te hoog en kun je heel de avond op lopen. Je kunt ook voor de sleehakken van H&M gaan.

Killer heels


Heb je de wie mooi wil zijn moet pijn lijden mentaliteit? Kortom wil je absoluut hoge hakken aan, dan zijn de killer heels van Nelly en River Island echt iets voor jou!

En wat voor soort schoenen doe jij aan met de feestdagen? Ik denk dat ik zelf middelhoge sleehakken tijdens Kerst aandoe en met Oud en Nieuw lekker platte comfortabele schoenen.