Je hebt eindelijk alle kerstcadeautjes, nu moet je ze alleen nog inpakken. Hier zie je hoe je jouw kerstcadeaus extra mooi kunt maken voor je familie en vrienden.

De verkoopsters in de winkel kunnen je pakje vaak mooi inpakken, maar je zit niet altijd te wachten op een sticker met het logo van de winkel. Zelf inpakken dan maar? Met deze tips om kerstcadeaus mooi in te pakken ga jij net even iets verder dan inpakpapier knippen en vastplakken.

Strik

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=gqF-rv2Yo3s[/pro-player]
Een strik maakt van elk cadeautje een speciaal pakje. Met een vrolijk lint maak jij heel makkelijk een strik op dat pakje. In onderstaand filmpje wordt een simpele strik uitgelegd, maar er zijn nog veel meer manieren om strikken te maken.

Bijzonder

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=7UTIMGoUiZI[/pro-player]
Deze bijzondere manier van inpakken heet Furochic. Je hebt hiervoor alleen een lap stof nodig en een kleine decoratie voor bovenop het pakje, er komt verder geen plakband aan te pas. Hiermee maak je hele mooie pakjes en de stof kun je nog een keer gebruiken, want openknippen is niet nodig. Er zijn verschillende methoden om je pakjes Furochic in te pakken, dit is de makkelijkste.

Vreemde vormen

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=KJ5UOhdOF3o[/pro-player]
Soms hebben je cadeaus een vreemde vorm, die je niet handig in kunt pakken. Met deze manier kun je toch een mooi pakje maken van speelgoedauto’s, stuiterballen, keukenschaaltjes en andere voorwerpen met een vreemde vorm.