Naast kerst met je familie door te brengen kun je ook samen met je vriendje iets leuks gaan doen. En als je geen vriendje hebt scoor je toch gewoon een date die je de kerstdagen warm houdt. Hier een aantal leuke date ideeën voor kerst.

Schaatsen

Een perfecte date voor de kerst is samen schaatsen. Ga naar een mooi verlichte ijsbaan, kleed je warm aan en ga met zijn 2e de baan op.

Sneeuwpret

Als er aankomende kerstdagen sneeuw ligt is het leuk om samen naar buiten te gaan. Maak een sneeuwpop of ga sleeën. Nog leuker om een sneeuwballengevecht te houden en daarna samen binnen opwarmen voor de openhaard met een warme kop chocolademelk.

Picknick

Wanneer het tijdens kerst niet sneeuwt en bovenstaande date geen optie is kun je ook samen gaan picknicken. Neem warme chocolademelk en wat lekkers mee en eet dat met zijn tweetjes ergens buiten op. Wel belangrijk bij deze activiteit is dat je jezelf warm aankleed, of juist niet zodat je date jou kan verwarmen.

Show

Vind je het te koud om buiten iets te doen, ook binnen zijn er genoeg leuke dingen te doen. Zo is een musical, theaterstuk of concert altijd een leuke bezigheid, ook tijdens de kerstdagen. Blijf je liever wel een beetje in de winterse sferen, ga dan naar een ijsshow zoals Holiday on Ice.

Stedentrip

Geen zin in het verplicht gezellig doen en alle familiebezoekjes met kerst? Ga dan samen met je lover een paar dagen weg, boek een romantisch hotelletje of ga voor een simpel bed & breakfast in een drukke stad waar veel te beleven is. Zeker weten dat jullie ook met zijn 2e een leuke kerst kunnen hebben.