Wil jij je vriend iets anders geven dan een standaard cadeautje met Kerst? Ik heb hieronder 5 gadgets gevonden die jij je vriend als kerstcadeau kunt geven.

Wij meiden shoppen het liefst voor kleding, terwijl jongens toch liever gadgets hebben. Nu zijn de meeste gadgets van goede kwaliteit prijzig, maar dan heb je wel iets wat langer meegaat. Hieronder zijn wat gadgets die je aan je vriend kunt geven als kerstcadeau.

Headphones


Het is vooral handig om een cadeau te geven, wat je vriend altijd kunt gebruiken. Koop leuke headphones voor hem. Om er een romantische twist aan te geven, kun je een lijst met je favoriete nummers maken, zodat hij ernaar kan luisteren met zijn nieuwe headphones.

Mobiel hoesje


Een mobiel hoesje is altijd goed. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoes met een plaatje van iets wat hij leuk vindt. Op sommige websites kun je zelfs een hoesje naar eigen wens ontwerpen met een foto.

Game controller


We kunnen er niet omheen draaien, maar de meeste jongens houden eenmaal van gamen. Als zij eenmaal in hun spel zitten, zien ze je niet meer staan. Komt het bekend voor? Een nieuwe game controller voor zijn spelcomputer zorgt er misschien niet voor dat hij minder gaat gamen, maar hij zal dit kerstcadeau vast en zeker waarderen.

Speakers


Je hoeft natuurlijk niet de duurste speakers van de hoogste kwaliteit te geven, als je dat niet kunt betalen. Maar je kunt op zoek gaan naar grappige speakers die je vriend kan gebruiken als hij even muziek af wilt spelen via zijn mp3 speler of telefoon.

USB stick


Het lijkt misschien niet zo leuk en te klein, maar er bestaan hele leuke en grappige USB sticks die je kunt geven als kerstcadeau aan je vriend. Als je vriend bijvoorbeeld van een bepaalde game houdt, is er vast en zeker een USB stick met een poppetje van die ene game te vinden.

 Foto’s via Weheartit en Geeksugar