De Vila collectie van kerst 2011 past helemaal in de stijl voor de komende feestdagen. Opvallend zijn de pailletten, glimmende stoffen en bontvesten die veel in de collectie terugkomen.

De Vila kerstcollectie 2011 is erg gevarieerd door de verschillende kleuren en modellen. De paillettenjurken en topjes zijn niet alleen leuk tijdens Kerst, maar de kledingstukken zijn ook erg leuk om de winterdagen door te komen. Naast opvallende lovertjes, heeft Vila een aantal kleren met doorschijnende stoffen. Voor de winter zijn deze items misschien koud en daarom zitten er ook een paar stoere jasjes, blazers en gebreide truien tussen die je erbij kunt dragen.

Zelf winkel ik niet bij de Vila, maar nu ik de kerstcollectie heb gezien, zal ik zeker weten even langs gaan om te kijken voor mijn eigen kerstoutfit! Wat vind jij van de Vila collectie van kerst 2011?

[bawlu_buttons]