De Zara TRF collectie voor winter 2011 valt op door de tweed jasjes, truien met dierenhoofden, doorschijnende blousejes en etnische prints. Van mij mogen ze allemaal in mijn kledingkast de komende winter!

De Zara TRF collectie voor winter 2011 heeft een frisse uitstraling. De turquoise kleur, die voorkomt in het jasje, de blouse en de jurk geeft een fleurig gevoel en de kleur trekt gelijk de aandacht in de collectie. De truien met dierenhoofden worden met rokjes en puntlaarzen gecombineerd. De etnische print is de komende winter nog steeds hot en dat komt terug in de wollen vesten en truien.

De ronde schoenneuzen hebben zich laten vervangen voor puntneuzen. Deze zie je terug komen in stoere zwarte laarzen en hakken. Ook de mannenschoen is voor deze winter een dikke hit bij Zara TRF.

Ik vind de doorschijnende kledingstukken echt superleuk en er zitten mooie simpele jurken tussen. Ook heeft deze collectie mij overtuigd van schoenen met een punt, ze zijn toch wel erg leuk! Wat vind jij van de Zara TRF collectie voor winter 2011?

[bawlu_buttons]