De New Look collectie van winter 2011 zit vol met verschillende printjes en felle kleuren. Wat opvalt, is de jaren 70 stijl.

In de New Look collectie van winter 2011 zitten veel trenchcoats, jurken en rokken. Het is zeker geen donkere wintercollectie, maar dat zijn we niet anders gewend van New Look. Je ziet de jaren 70 stijl terugkomen in de flaphoeden, maxi jurken en felgekleurde jassen. Niet alleen de jaren 70 stijl komt voorbij , maar ook de jaren 60 komen terug in de A-lijn jurken en preppy schoenen.

De collectie op de eerste paar afbeeldingen met een bruine achtergrond vind ik persoonlijk niet mooi, maar de kledingstukken met de witte achtergrond maken het allemaal weer goed. Hier zitten super leuke jassen bij, maar de jas met leren mouwen heb ik al bij een aantal collecties van andere merken gezien. Wat vind jij van de New Look collectie van winter 2011?

[bawlu_buttons]