Een razende vrouw slaat haar vriend minutenlang nadat ze erachter komt dat hij haar bedrogen heeft. Dit alles gebeurden in een trein onder het toeziend oog van heel wat verbaasde medereizigers.

De passagiers in de Amerikaanse stad Philadelphia keken vreemd op tijdens hun treinreis, ze waren getuigen van een opmerkelijke gebeurtenis. De 26-jarige Lisa Alyounes sloeg namelijk minutenlang op haar vriend in nadat deze haar had bedrogen.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=VNWnWhoE76U[/pro-player]
Lisa, die al een strafblad heeft, is door de politie gearresteerd. Ze wordt aangeklaagd vanwege huiselijk geweld, ongepast gedrag, aanval op een agent en verzet bij haar arrestatie. Hoe het met haar vriend is afgelopen, is niet bekend. De medereizigers van Lisa liepen ruim 20 minuten vertraging op.