De komende tijd gaat het steeds kouder worden, kortom tijd om de winterkleding uit de kast te halen of juist nieuwe te kopen! In dat geval vind je misschien iets leuks Primark collectie van winter 2011.

In de Primark collectie van winter 2011 komen verschillende trends terug. Het is een gevarieerde collectie, waarbij een retro-achtige look gemixt wordt met boho invloeden. De kledingstukken variëren van zachte poedertinten tot harde gouden metallics en felle kleuren. Het is zeker een kleurrijke collectie waarbij prints en kleuren een grote rol spelen. De accessoires bevatten veel glitters en opvallende patronen.

Omdat het een gevarieerde collectie is, zit er vast en zeker voor iedereen wat leuks tussen. Mijn persoonlijke favorieten zijn de metallic looks en de witte bontjas vind ik ook erg leuk. Wat vind jij van de Primark collectie van winter 2011? Ga jij wat aanschaffen of vind je er niets aan?

[bawlu_buttons]