Sinds Lea Michele de rol van Rachel in Glee speelt zien we haar vaak in mooie jurken op de rode loper. Kijk mee naar de kledingstijl van Lea Michele.


Lea Michele draagt graag dramatische, felgekleurde jurken. De roze baljurk met ruches is van Oscar De La Renta. De roze kleur steekt mooi af bij haar licht getinte huidskleur. De rode jurk is van Escada en maakt van Lea een echte glamourous hollywoodster.


Lea draagt het liefst jurken tot op de grond. Deze laag uitgesneden glitterjurk in nudetint is ook van Oscar De La Renta en wordt gedragen met een heel dun riempje. De andere jurk is ook vrij laag uitgesneden met glitters en is van Amanda Wakely. Hier heeft Lea een strik om haar taille in dezelfde kleur als de jurk.


Toch laat Lea ook wel eens haar benen zien, zoals in deze sexy zwarte jurk van Emilio Pucci. Het is een lange jurk met enorme split en een kanten inzet bij de taille. Voor de verandering draagt Lea deze korte jurk van Erdem met blauwrode print.

Wat vind jij van de kledingstijl van Lea Michele?

[bawlu_buttons]

Foto’s via PR Photos