Het fijne aan cupcakes is dat je ze heel het jaar door zelf kunt maken. Voor 5 december moet je ze natuurlijk wel in een Sinterklaas stijl maken. Ik heb hieronder 9 leuke Sinterklaas cupcakes opgezocht.

Elk jaar moeten wij wachten totdat de kruidnoten, pepernoten en chocoladeletters weer in de supermarkten liggen. Voor de cupcakes en Sinterklaas liefhebbers zijn de Sinterklaas cupcakes een alternatief voor als je niet tot 5 december kunt wachten. De cupcakes hebben onder andere Sinterklaas of Zwarte Pieten hoofden.

Ik vind het een origineel idee om Sinterklaas cupcakes te maken. Het is natuurlijk ook een leuk Sinterklaas cupcakes tijdens pakjesavond met je vriendinnen te maken!

Wat vind jij van Sinterklaas cupcakes?

[bawlu_buttons]

Foto’s via jolanda-cupofcake, Cakefantasie, Metdehand, Onzetaarten, Jaynescupcakes, Cherryfiz, Allemaaltaartjes, Partycakesbyjose, Workshopatelierapeldoorn