De Twilight trouwjurk die Caroline Herrera ontworp voor Bella is te koop. Eerder werd al bekend dat er een replica op de markt is van de Twilight trouwjurk van Bella, maar nu kun je dus ook voor de echte versie kiezen.

De jurk van Caroline Herrera zal een stuk meer gaan kosten dan de replica van Alfred Angelo. De Twilight trouwjurk van Caroline Herrera is helemaal met de hand gemaakt van Chantilly kant en er zitten maar liefst 152 knoopjes op de achterkant. De jurk kan vanaf januari op maat besteld worden bij de Caroline Herrera Flagship stores in New York.

Naast de trouwjurk zijn ook de schoenen die Bella tijdens haar Twilight bruiloft droeg te koop. De witte Manolo Blahnik’s met de zilveren decoratie worden in een beperkte hoeveelheid verkocht. Ze zijn er niet alleen in het wit, maar ook in het zwart en in het roze. De schoen is The Swan Pump genoemd en kosten omgerekend zo’n 960 euro.