De Zara collectie winter van 2011 hangt nu in de winkel. De androgyne en minimalistische look komen veel terug in deze lijn.

Er is in de Zara collectie van winter 2011 vooral gebruik gemaakt van lagen en verschillende stoffen. Wat er veel te zien is zijn blazers, jassen met leren mouwen, bont, printjes en veel basic shirts, wat erg kenmerkend is voor Zara.

Printjes

De printjes kunnen in de Zara collectie niet ontbreken. De print die het meest te zien is, is de bloemenprint. Ook komt er tribal patronen voor, maar de bloemenprint heerst overduidelijk. Kortom, we kunnen lekker opvallen met deze printjes!

Donkere kleuren

Naast de opvallende bloemenprint houdt Zara het deze winter op donkere kleuren zoals groen, blauw, rood en zwart. Persoonlijk vind ik dit wel fijn, want een blazer in een donkere kleur kun je overal bij dragen en is het zeker tijdloos!

Ik ben minder fan van de bloemenprint, maar verder zitten er zeker weten kledingstukken tussen die ik graag zou willen hebben. Wat vind jij van de Zara collectie van winter 2011?

[bawlu_buttons]