Denk je dat je rustig met aan het afwassen bent, zit je vader je stiekem te filmen. Dit overkwam Frankie. Hij was bezig om de vaatwasser uit te ruimen, terwijl hij op Michael Jackson zijn dans moves aan het oefenen was.

Het is super schattig om te zien hoe Frankie gewoon normaal bezig is om de vaatwasser uit te ruimen en dan op een gegeven moment helemaal los gaat op Smooth Criminal van Michael Jackson. Ik moet erbij zeggen dat zijn dans moves nog aardig goed zijn! Wel is hij helemaal verlegen als hij erachter komt dat hij werd gefilmd.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=arZ8mPhW6Vo[/pro-player]
Ik moet bekennen dat ik ook heel vaak mijn vrienden stiekem film als ze bijvoorbeeld aan het slapen zijn. Dit heeft dikwijls een heel grappig resultaat, net zoals bij Frankie hierboven. Wat vind jij van de jongen die stiekem wordt gefilmd tijdens het afwassen?