Gistermiddag was ik aanwezig bij de Swarovski persdag voor de collectie van zomer 2012. Geheel in thema Swing, Sing and Shine was het bij binnenkomst al een feest.

Binnenkomst


De Swarovski persdag werd gehouden in het Cristofori Salon aan de Prinsengracht in Amsterdam. Bij aankomst kreeg ik al een warm onthaal van een medewerker die in een pastelpaarse jurk en mooie sieraden van Swarovski droeg. Om bij de 2e etage te komen, moest ik met de lift naar boven. Toen de liftdeuren opengingen, stond er nog een medewerker in Swarovski stijl gekleed. De lift was versierd met ballonnen en er werd muziek gedraaid.

Rondleiding


Eenmaal boven kreeg ik een korte rondleiding langs de Swarovski collectie. Wat je kunt verwachten voor aankomende zomer zijn grote statement sieraden, zonnebrillen en accessoires geheel geïnspireerd op de jaren 60. Voor elk doelgroep zit er wel wat leuks bij.

De Swarovski collectie voor zomer 2012 vond ik erg leuk en mooi. Er zaten zeker een aantal kettingen bij die ik graag zou willen hebben! De organisatie was ook goed geregeld en verzorgd. Kortom, het was een geslaagde persdag.