Ga jij Sinterklaas vieren? Dan moet je dit natuurlijk wel op een modieuze manier in de stijl van Sinterklaas en Zwarte Piet doen! Hieronder vind inspiratie voor jouw Sinterklaas en Zwarte Piet outfits.

De echte Sinterklaas en Zwarte Piet pakjes laten we natuurlijk over aan kleine kinderen of je oudere broer, vriend of vader. Maar om toch bij de Sinterklaas thema te passen heb ik modieuze Sinterklaas en Zwarte Piet outfits gemaakt, zodat jij er die feestdag helemaal bij past. Of je nou wel of geen Sinterklaas gaat vieren, de goedheiligman en zijn hulpje kunnen een mode inspiratie zijn!

Sinterklaas


De kleuren die opvallen bij de kleding van Sinterklaas zijn rood en wit. Je kunt een leuk wit kanten jurkje van de Zara dragen met daaroverheen een rode blazer van de River Island. Het maakt niks uit wat voor schoenen je onder draagt, als ze maar zwart zijn, zoals de pumps van H&M. De kruis op de mijter draag je als ketting die je bij Fashionolgy kunt krijgen en om wat goud elementen in je outfit te stoppen, kun je een gouden armband van Pieces dragen.

Zwarte Piet


Voor een Zwarte Pieten look, kun je lekker gaan color blocken. De Pieten hebben altijd verschillende kleuren op hun pakjes en het goud in hun outfit kun je natuurlijk niet vergeten. Ze dragen maillots, mooie leren schoenen, gouden oorbellen en het belangrijkst een baret met een veer. Dit kun je een moderne twist geven zoals de look hierboven.

Ga jij gehuld in een Sinterklaas of Zwarte Piet outfit tijdens pakjesavond?