Met kerst doen veel grote warenhuizen iets om het winkelen extra gezellig te maken. Zo heeft de Bijenkorf elk jaar hele mooie etalages. Hier vind je foto’s van de kerstetalages van de Bijenkorf voor 2011.

De kerstverlichting van de Bijenkorf in Amsterdam werd vorige week op een spectaculaire manier onthuld, met een show op de Dam in Amsterdam. Zo kwamen er grote dinosaurussen en steltloopsters voorbij en zong Ellen ten Damme een lied terwijl ze aan een luchtballon hing. Daarna was er alle tijd om de sprookjesachtige kerstetalages van de Bijenkorf te bekijken.

In de etalages zijn sprookjesachtige figuren te vinden. Een vliegende schildpad, een levensgrote Pegasus en heel veel kleine poppetjes. De etalages vielen op doordat de poppetjes bewogen en door de muziek die er zachtjes bij afgespeeld werd. Veel van de items komen terug in de kerstdecoratie van de Bijenkorf.