Het voetbalveld met daaronder het cadeautje of de wereldbol van papier-maché kennen we inmiddels wel. Wil je toch met een leuke surprise voor Sinterklaas aankomen, dan vind je hier 3 grappige ideeën.

Rollade


Dit is een leuke surprise voor een vleesliefhebber of juist iemand die helemaal niet van vlees houd. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn watten, ketjap en een touw.

Pak allereerst in een plastic zak je cadeautje goed in. Drenk de watten vervolgens in ketjap en laat ze drogen. Wanneer de watten droog zijn wikkel je deze met wat draad om het cadeau heen. Als laatst is het nog leuk om je rollade op een bord met bijvoorbeeld wat sla te serveren.

Bol wol

Deze Sinterklaas surprise is goed als je in tijdnood bent, deze bol wol is namelijk zo gemaakt en ook nog eens leuk om te geven. Het enige wat je hoeft te doen is je cadeautje te omwikkelen met wol en dit goed vast te knopen. Je kunt ook meerdere bollen wol geven zodat degene die de surprise krijgt een aantal bollen wol moet lospeuteren voordat het cadeau tevoorschijn komt.

Drol

Dit vind ik zelf heel erg vies en lijkt me ook erg onsmakelijk om te maken, maar misschien durft 1 van jullie het aan. Voor deze Sinterklaas surprise heb je 1 reep ontbijtkoek, pot pindakaas met stukjes noot, stroop en appelsap nodig. Enig nadeel is dat je hier niet al te grote cadeaus in kwijt kan.

Verkruimel als eerst alle ontbijtkoek in een schaal en doe er 2 lepels pindakaas en 2 lepels stroop bij. Kneed hier een stevig mengsel van en stop je cadeautje, wel in een plastic zakje, in het midden van de drol. Leg de drol in de luier en giet er als laatste wat appelsap op voor de extra glans.