H&M heeft alweer een nieuwe gastdesigner weten te strikken. Ditmaal ontwerpt Marni een collectie voor H&M.

Het Italiaanse modehuis Marni ontwerpt voor H&M een collectie voor lente 2012. Ontwerpster Consuelo Castiglioni creëert voor de modeketen zowel kleding voor vrouwen als mannen en daarnaast een aantal bijpassende accessoires.

Marni collectie

De collectie bestaat uit typische Marni stukken zoals 7/8 broeken, jaquard knitwear en plooirokken gemaakt van materialen als zijde en katoen. Verder hebben de kledingstukken opvallende prints, zoals Afrikaanse dessins en levendige kleuren. Om de Marni look compleet te maken zijn er nog tassen, schoenen, sjaals en sieraden.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=SNp_21VblyA[/pro-player]

De Marni voor H&M collectie is vanaf 8 maart te koop. Ik ben benieuwd of deze samenwerking een succes wordt. Want ik heb het vermoeden dat dit modehuis voor de meeste mensen toch iets te onbekend is.