Barbie was voor mij het ultieme meisjesachtige speelgoed. Een prinsesje, met lange blonde haren en mooie jurken. Maar de tijden zijn veranderd en Barbie is gaan rebellen. Tokidoki heeft in samenwerking met Mattel een Barbie met tatoeages uitgebracht.

De Barbie met tatoeages heeft gedag gezegd tegen haar lange blonde haren en heeft een roze boblijn. De jurkjes zijn vervangen door een T-shirt met een doodskop, dat de vorm van een hartje heeft. Ook draagt Barbie een luipaardprint legging. Hoge hakken heeft ze nog wel, maar nu met opvallende zilveren glitters en een open teen.

De tatoeages van Barbie zitten op haar nek, armen en rug. De rug tatoeage valt het meest op, want die zit op heel haar rug en is omringd door roze bloemen. Natuurlijk heeft Barbie altijd accessoires bij zich en dit keer heeft ze een buldog die in een cactuspakje zit. Daarnaast draagt ze nog een tas van het merk Tokidoki.

Onder ouders is ophef geweest over deze Barbie, zij vonden dat deze Barbie met tatoeage een slecht voorbeeld is voor kinderen. De Barbie met tatoeages is bedoeld voor volwassen Barbie verzamelaars en is nu al uitverkocht. Ik wou dat ik zo’n Barbie had toen ik jonger was!