De tijd dat we geloofden dat Sinterklaas echt bestond is helaas voorbij, dit betekent dat we zelf verantwoordelijk zijn voor het kopen van de cadeaus. Wil je graag een leuk Sinterklaascadeau voor je vriend kopen maar heeft hij niet echt duidelijke wensen, dan zijn hier wat tips.

Lekker geurtje

Om maar meteen met het onorigineelste Sinterklaascadeau te beginnen, een geurtje. Met de feestdagen is dit 1 van de meest voorkomende cadeautjes, maar juist als vriendlief geen wensen heeft is een geurtje wel een goed alternatief. Een lekker geurtje komt namelijk altijd van pas en er is geen jongen die dit niet leuk zou vinden om te krijgen.

Gadgets

Over het algemeen zijn jongens gek op gadgets en willen graag het nieuwste van het nieuwste hebben. Mocht je bereid zijn wat meer te betalen maak je heb vast en zeker blij met een nieuwe spelcomputer, als je wat minder te besteden hebt kun je ook een nieuw spelletje kopen voor de spelcomputer die hij al heeft.

Iets praktisch

Jongens zijn altijd een stuk praktischer ingesteld dan wij meiden, wij vragen een groot uitgebreid Sinterklaascadeau terwijl hij met iets simpels al snel tevreden is. Als je echt niks weet kun je iets praktisch kopen waar hij echt wat aan heeft. Is zijn portemonnee kapot of heeft hij een gat in zijn sok, koop dan een nieuwe portemonnee of paar sokken voor hem. In het kader van de winter kun je hem ook vast wel blij maken met een paar warme handschoenen, sjaal of leuke muts.

Belevenis

Inmiddels is een belevenis cadeau geven allang niet meer origineel, maar het blijft wel leuk. Ga samen een nachtje weg, uit eten, naar een concert, pretpark of naar de bioscoop. Je kunt hem ook een belevenis voor hem alleen geven zoals, als hij durft, bungeejumpen of racen in een snelle auto op bijvoorbeeld het circuit in Zandvoort. Een cadeau wat jullie samen kunnen doen is wel het leukst, op deze manier heb jij er ook nog plezier van.

Dvd of boek

Je vriend zal een leuke dvd ook wel kunnen waarderen, als je 1 uitkiest die jij ook leuk vind kunnen jullie deze samen bekijken. Ook een boek of tijdschrift over een onderwerp dat hem interesseert zal hij leuk vinden om te krijgen.

Persoonlijk cadeau

Als laatst kun je hem ook nog een persoonlijk Sinterklaascadeau geven. Maak een mooie collage met foto’s van jullie en stop deze in een lijst, brand een cd met liedjes die speciaal voor jullie zijn of geef hem een grappig cadeautje wat te maken heeft met jullie relatie.