De 31-jarige Sheyla Hershey heeft opnieuw de grootste borsten ter wereld. Ze had dit record al, maar moest haar implantaten laten verwijderen vanwege een infectie. Nu heeft ze nieuwe implantaten maar deze zijn nog niet groot genoeg.

Met haar nieuwe borsten heeft Sheyla Hershey maat 38KKK. Om dit te krijgen liet ze maar liefst 4.300 cc siliconen in elke borst plaatsen. Volgend jaar wil ze nog een operatie, om maat 38MMM te krijgen. Haar man is intussen erg bang dat Sheyla haar volgende operatie niet zal overleven. Volgens Sheyla zelf kan ze gewoon niet leven zonder hele grote borsten.

Sheyla Hershey stond al in het Guinness Book of Records met de grootste borsten, maar kreeg een gevaarlijke infectie waardoor haar implantaten eruit gehaald moesten worden. Maar leven zonder haar implantaten vond ze zo vreselijk, dat ze haar borsten opnieuw liet vergroten.

Foto’s via de website van Sheyla Hershey