Ter ere van de 100ste Gossip Girl aflevering was het afgelopen week feest in New York. Natuurlijk ontbraken de hoofdrolspelers zoals Blake Lively, Leighton Meester en Chace Crawford niet op de rode loper.

Inmiddels volg ik alweer 5 seizoenen Gossip Girl en is binnenkort alweer de 100ste aflevering, in Amerika, op tv te zien. De 100ste Gossip Girl aflevering beloofd spannend te worden, deze draait namelijk geheel om de bruiloft van Blair en prins Louis. Ik hoop stiekem dat de bruiloft niet doorgaat en na het zien van deze foto’s denk ik inderdaad dat Blair een Runaway Bride is. Grote vraag is alleen waar haar babybuikje gebleven is.

Kleding

Ook voor de spelers is de 100ste Gossip Girl aflevering een belangrijke gebeurtenis, om dit te vieren werd er in New York speciaal een feest georganiseerd. Kijk hier mee naar de kleding van de Gossip Girl acteurs.

Om eerlijk te zijn vind ik de kleding niet zo mooi. De Marchesa jurk van Blake Lively is echt niet mijn ding en ook Leighton Meester, in jurk van Balmain, valt tegen. Ik vind dat Penn Badgley, Ed Westwick en Chace Crawford alle drie gekleed gaan in dezelfde stijl als hun personages. Zo maakt Penn zijn outfit wat minder net door deze te combineren met een sjaal, kiest Ed net als Chuck voor een preppy pak met gilet en gaat Chase voor een blouse met een net jasje erover. Michelle Trachtenberg zag er wel erg gaaf in haar jumpsuit van Rebecca Taylor die ze goed combineerden met een Stella Mccartney clutch.

Bruiloft

Over de inhoud van de 100ste aflevering mochten de spelers niks kwijt, deze moet geheim blijven totdat de aflevering op tv komt. Volgens de makers komt er sowieso een bruiloft en kan de foto van een Blair die wegrent ook een shot zijn uit een droom. Leighton Meester zegt zelf over de relatie van Chuck en haar personage Blair dat ze hun ups en downs hebben en dat tijd apart voor hen goed is. Ik ben hoe dan ook erg benieuwd naar de 100ste aflevering!

Foto’s via PRPhotos