Vreemd geklede mensen, je komt ze overal tegen! Zo schijn je ook heel veel vreemde mensen tegen te komen in Wallmart.

People of Wallmart is een website waarop foto’s staan van vreemd geklede mensen in de Wallmart supermarkt in Amerika. Ook in Nederlandse supermarkten zie je vaak wel wat vreemde figuren rondlopen, maar de mensen die in de Wallmart gefotografeerd zijn, zijn echt het toppunt van WTF.

De website is opgericht door drie vrienden die naar een Wallmart gingen en geïnspireerd raakten door alle vreemde mensen. Elke dag worden er nieuwe foto’s op de site geplaatst waarop je vervolgens kunt stemmen.

Hoewel ik het niet heel netjes vind om zomaar foto’s van mensen te nemen, vind ik het stiekem heel grappig om te zien wat er in Amerika rondloopt. Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf.