Als een junk food liefhebber kan ik het wel elke dag eten. Natuurlijk doe ik dat niet omdat het heel ongezond is. Maar sommige mensen hebben er geen problemen mee en maken de gekste junk food combinaties.

Wat dacht je van een hamburger met extra vette burgers, spek en ei erop, een donuttaart en een pompoen-, appel- en kersentaart op elkaar? Ja, als ik het zo lees klinkt het inderdaad lekker. Maar of het er smakelijk uitziet? Oordeel zelf over deze junk food combinaties.

Donuttaart

De donuttaart ligt in een bed van bruine suiker en boter met een cakemix van veel slagroom en bruine suiker.

Chocolade marshmallow vulkaan

Uit deze vulkaan komt geen vuur, maar het spat chocolade uit. De onderlaag is van brownies gemaakt en daarop zit een laag chocolade cake en pudding. Om de vulkaan af te maken is het bedekt met witte marshmallow fluff met daaronder Oreo en cornflakes stukjes.

Snackcano

Dit is de Snackcano met sinas, aardbeienijs en Skittles als topping. Het lijkt me bijna lekker!

Chips en chocola

Ik zal je helpen met uitleggen wat dit is. Dit zijn nacho chips bedekt met chocolade kaneel mouse en daarop nog meer chocolade mouse.

Bladerdeeg surprise

Wat je wel niet met bladerdeeg kunt maken! In deze dikke laag bladerdeeg zit onder andere 70 gram gehakt, een pak bacon, Italiaanse saus, gebakken uien, kaas en nog meer saus.

Dikke burger

In deze dikke burger zitten verschillende soorten vlees. Gegrild vlees, dikke plakken ham en bacon met verschillende groentes. Ik betwijfel of je wel een normale hap van de burger kan nemen!

Pizzaburger

Dit een pizzaburger. Een dubbele whopper met een pizzapunt. Ik moest wel eerst goed kijken, maar de pizzapunt zit in het midden!

Gefrituurde cheeseburger

Sommige mensen houden wel erg van gefrituurd eten, dus stoppen ze een cheeseburger ook in de frituurpan!

Hartige muffin

Als laatst een lekker toetje, namelijk een kaas met bacon muffin!

Ik weet niet wat ik van deze junk food combinaties vind, maar ik denk dat ik het maar bij een simpele burger of toetje houd. Zit er wat lekkers voor jou tussen?