De Versace voor H&M collectie was al heel snel uitverkocht. De site lag plat, bewakers in winkels werden omver gelopen en een groot deel van de collectie staat al op marktplaats.

De Versace voor H&M collectie was zeker een groot succes. In sommige landen was de collectie al binnen een half uur uitverkocht. De kledingstukken stonden al snel voor recordprijzen op marktplaats, ondanks voorzorgmaatregelen met polsbandjes en tijdslimieten.

Ook de online shop van H&M kon de drukte nauwelijks aan. Veel mensen werden teleurgesteld doordat ze niet op de site konden. Door de vele bezoekers viel de site regelmatig uit de lucht. Niet leuk natuurlijk als je net dat jurkje in je winkelmand had gelegd! De Versace collectie was enorm snel uitverkocht en sloeg beter aan dan die van Lanvin vorig jaar.

Ik ben niet in de rij gaan staan voor de Versace collectie voor H&M. Ik heb wel geprobeerd om online iets te bestellen, maar ik kon inderdaad niet op de website. Hebben jullie iets van Versace voor H&M gekocht?