Ik heb veel vreemde hakken gezien, maar de schoenen van Kermit Tesoro zijn toch wel het toppunt van de meest onmogelijke hakken die ik ooit heb gezien. Met een paar schoenen van Kermit Tesoro aan je voeten val je zeker op.

De inspiratie voor zijn onmogelijke schoenen haalt Kermit Tesoro uit verschillende dingen zoals kunst, wetenschap, psychologie, religie en zijn jeugd. Een aantal van de schoenen in zijn collectie hebben geen hak. Er is één ontwerp dat ik wel heel extreem vind. Die schoenen hebben geen hakken en er zitten overal studds, waardoor je er zeker iemand mee pijn kunt doen!

Ik zie deze schoenen meer als een kunstwerk, dan als een paar dat je even voor een feestje aantrekt. Ik kan me niet voorstellen om op zulke hakken te lopen en moet hoogstwaarschijnlijk gelijk door naar het ziekenhuis voor een gebroken been. Wat vind jij van de schoenen van Kermit Tesoro?