De 8-jarige Sophia Grace en 5-jarige Rosie werden op YouTube ontdekt en mochten naar een Amerikaans tv-programma The Ellen Show. De meisjes zongen daar het nummer Superbass van Nicki Minaj en hadden een ontmoeting met haar. Zijn Sophia Grace en Rosie de nieuwe Nicki Minaj?

De schattige Sophia Grace en Rosie komen uit Engeland, houden van roze jurkjes, zingen en natuurlijk Nicki Minaj! Bij The Ellen Show mochten de 2 meisjes niet alleen optreden, maar kwam Nicki Minaj ze ook nog eens opzoeken. Ze waren natuurlijk superblij om hun idool te ontmoeten. Je ziet duidelijk dat Sophia Grace de leiding heeft en Rosie erg verlegen is, maar dat maakt ze samen zo grappig!
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’] https://www.youtube.com/watch?v=f9573kGBtuE[/pro-player]
Ik vind de meiden echt super schattig. Sophia Grace kan heel goed zingen en ze heeft echt wel potentie om een ster te worden. Wat vind jij van Sophia Grace en Rosie? Worden zij de nieuwe Nicki Minaj?