Vorige week werd bekend gemaakt dat Kim Kardashian en Kris Humphries gaan scheiden. De bruiloft leek op een sprookje, maar het is uiteindelijk toch geflopt. Dit was een voor het tv-programma Saturday Night Live dan ook de reden om een parodie over het huwelijk te maken in de vorm van een sprookjesscheiding.

In de Kardashian Fairytale Divorce parodie zie je de zussen en ouders van Kim Kardashian voorbijkomen. Zij hebben namelijk gezamenlijk een realityshow genaamd Keeping Up With The Kardashians. De kenmerken van de familieleden zie je duidelijk terug in de video. Saturday Night Live staat er bekend om parodieën te maken met bekende celebraties en dit keer is de Kardashian familie duidelijk niet gespaard gebleven.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=7v14YksF20s&[/pro-player]
Ik ben benieuwd wat de reactie van de Kardashian familie is, want dit is best erg, maar tegelijkertijd grappig. Wat vind jij van de Kardashian sprookjesscheiding parodie?