Aan het eind van de zomer was het al een schoenentrend, maar in winter 2011-2012 gaan we ze nog veel zien: Kaplaarzen! Logisch, met al die regen is het ook wel fijn dat je laarzen gewoon mooi blijven. Ik heb van 3 merken kaplaarzen voor je uitgezocht.


Deze kaplaarzen van Hunter zijn heel erg populair onder de celebrities. Onder andere Nicki Minaj, Kate Moss, Brooke Shields en Rachel Bilson worden regelmatig gespot met de laarzen aan hun voeten. Regen of niet, deze kaplaarzen laten elke outfit opvallen. Hunter kaplaarzen zijn te koop vanaf 110 euro.


Ook Supertrash speelt in op deze schoenentrend. Zo heeft het merk niet alleen lange kaplaarzen, maar ook een korte versie met een strik. Voor de mensen die niet van rood houden, is deze er ook in zwart. De kaplaarzen van Supertrash kosten 79,95 euro.


Als je niet te veel geld uit wilt geven aan een paar kaplaarzen, zijn er ook nog goedkopere te vinden. Bij tuincentra en bij de goedkopere schoenenwinkels vind je ze vaak met vrolijke printjes. Deze laarzen van Van Haren houden je voeten in ieder geval lekker droog. De gebloemde laarzen kosten 19,90 euro en de zwarte exemplaren zijn voor 24,90 euro van jou.

Ik vind vooral de zwarte kaplaarzen van Hunter erg mooi, maar de rode van Supertrash zijn ook heel grappig. Ik vraag me af of ik een hele dag op de laarzen kan lopen, ik ben wel een beetje bang voor blaren en zweetvoeten. Wat vind jij van de kaplaarzen schoenentrend voor winter 2011-2012?

[bawlu_buttons]