Gisteren werd de Versace voor H&M collectie officieel onthuld. De catwalkshow in New York werd door vele sterren bijgewoond.

Onder anderen Blake Lively, Uma Thurman, Jessica Alba en Jennifer Hudson waren gisteren aanwezig bij de Versace voor H&M catwalkshow. Een aantal bekende modellen, zo ook de Nederlandse Daphne Groeneveld, showden de Versace voor H&M kleding op de catwalk.

Om de feestelijke avond helemaal compleet te maken verzorgden Prince en Nicki Minaj allebei een optreden. De collectie werd bij de sterren erg goed ontvangen, Blake Lively vertelt zowel van H&M en Versace een groot fan te zijn en dat een combinatie van deze 2 merken het best is.

De Versace collectie voor H&M zit vol met sprekende kleuren en opvallende prints. Dit thema was ook terug te zien in de kleding van een aantal gasten, zo verscheen muziek producer Mark Ronson in een roze pak en Emma Roberts koos voor een opmerkelijke print.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=IUxEQbtw6GU[/pro-player]