Vanavond is de finale van Project Catwalk te zien op tv. 3 deelnemers laten hun kleding zien en de grote vraag is natuurlijk welke collectie het beste is.

Afgelopen week was de halve finale van Project Catwalk te zien. De deelnemers moesten een ontwerp maken voor presentatrice Stacey Rookhuizen. Bjorn werd helaas naar huis gestuurd, dat betekent dat we vanavond in de finale Maud, Linda en Jacob zien strijden om de eerste plaats.

Bas Kosters is in de finale van Project Catwalk als gastjurylid te zien, samen met Stacey Rookhuizen, Olcay Gulzen, Jan Taminiau en coach Carlo Wijnands kiest hij de winnaar uit. De winnaar van Project Catwalk 2011 wint 15.000 euro om een eigen collectie te maken, een atelier in Amsterdam, een shoot in de AvantGarde en een eigen show op de Amsterdam International Fashion Week 2012.

De finale van Project Catwalk is vanavond, 7 november, om 21.30 uur te zien op RTL 5.