De Queen Bee van de school. Blair Waldorf. Vraag jij je af hoe het komt dat ze zo aanbeden wordt? Wil je graag ook de koningin van je school zijn? Hier lees je hoe je een echte Blair Waldorf kunt worden.

Eerder kon je op Meidenblog al lezen over de kledingstijl van Blair. Ook haar make-up kon je al op jezelf uitproberen. Heb jij nog steeds geen genoeg van Blair en zou je graag net zo willen zijn als zij? Met deze tips kun je een echte Blair Waldorf worden.

Alles wat je wilt

Blair zorgt ervoor dat ze alles krijgt wat ze wil. Niet alleen op het gebied van kleding, maar bijvoorbeeld ook uitnodigingen voor feestjes. Als ze eenmaal haar zinnen op iets heeft gezet, zal ze dit niet meer loslaten. Een echte Blair Waldorf krijgt alles wat ze wil. Daar moet je soms misschien veel moeite voor doen, maar uiteindelijk zal dit steeds makkelijker gaan. Stel je eigen doelen vast en blijf daarvoor gaan.

Cijfers

Het perfectionistische gedrag van Blair was duidelijk te zien op de Constance Billard school. Ze haalde hele goede cijfers, ze wilde immers naar Yale. Een Blair haalt nooit een onvoldoende en is het lievelingetje van haar leraren. Als ze toch een keer een slecht cijfer haalt, gaat ze ontzettend ver om dit in orde te maken. Niet alleen door hard te studeren, maar ook door de leraar te manipuleren. Als je net zo wilt zijn als Blair, zorg er dan in ieder geval voor dat je schoolwerk in orde is.

Vriendinnen

Blair is de Queen Bee van haar school. Ze heeft altijd een vast groepje meiden om zich heen, die haar stuk voor stuk aanbidden. Deze vriendinnen zijn geen echte vriendinnen, maar ze hebben er wel alles voor over om door Blair aardig gevonden te worden. Ze doen alles voor Blair, zelfs als het ze vernederd. Als je dit wilt, zorg er dan wel voor dat je ook nog een echte vriendin hebt. Blair heeft uiteindelijk altijd nog Serena. Je kunt de koningin zijn van je school, maar zonder echte vriendinnen word je behoorlijk eenzaam.

Roddels

Als Blair ergens om bekend staat, is het om het geroddel. Als ze een hekel aan iemand heeft, om wat voor reden dan ook, kan diegene maar beter oppassen. Blair confronteert haar vijanden eigenlijk nooit direct, maar speelt het slim door gemene roddels en foto’s te verspreiden. Daarna doet ze heel lief en onschuldig, zodat ze ermee wegkomt. Haar slachtoffers laten het daarna meestal wel uit hun hoofd om haar nog lastig te vallen. Als je net zo wilt zijn als Blair Waldorf, dan doe je dit niet alleen met je eigen vijanden, maar ook met die van je vrienden.

Foto’s via Fanpop