Serena uit Gossip Girl is een echte itgirl. Ben jij helemaal fan van haar? Wil je zijn zoals zij? Met deze tips word je een echte Serena van der Woodsen.

Eerder kon je op Meidenblog al alles lezen over de kledingstijl en het haar van Serena. Nu weet je dus hoe je er net zo fantastisch uit kunt zien als deze It-girl, maar Serena is meer dan alleen haar looks. Met deze tips over haar gedrag kun je een echte Serena van der Woodsen worden!

Zelfvertrouwen

Als er iets is dat Serena heeft, dan is het zelfvertrouwen. Zorg ervoor dat je uitstraalt dat je zelfvertrouwen hebt, dat je tevreden bent met jezelf. Als je uitstraalt dat je jezelf prima vindt, zullen andere mensen ook denken dat je dat bent. Ga niet opscheppen of zeggen hoe goed je jezelf vindt, want dit doet Serena helemaal niet. Straal zelfvertrouwen uit, je zult zien dat dit een enorm verschil maakt.

Aardig

Wees aardig! Serena is, in tegenstelling tot Blair, heel aardig en sociaal. Ze krijgt niet voor niets een relatie met buitenbeentje Dan Humphrey. Zorg voor een glimlach op je gezicht, waar je ook bent. Natuurlijk hoef je niet iedereen aardig te vinden, maar zeik geen mensen af. Als mensen iets onaardigs over jou of over je spullen zeggen, blijf dan bij je eigen mening. Zeg dat je het nog steeds leuk vindt en laat ze praten. Hatelijke opmerkingen zijn niet Serena’s stijl.

Signature Parfum

Het is natuurlijk leuk om elke dag een ander geurtje op te doen, maar ook erg verwarrend. Serena draagt altijd hetzelfde parfum. Mensen zullen je herkennen en herinneren vanwege je parfum. Zoek dus naar jouw ideale geurtje, dat perfect past bij je lichaamsgeur. Je kunt natuurlijk een heel bekend geurtje uitkiezen, maar het werkt nog beter met een heerlijk onbekend parfum. Op die manier heb je een unieke geur, waar niet iedereen al mee rondloopt. Goed zoeken dus, naar jouw signature parfum!

Wild

Natuurlijk heeft Serena ook een wilde kant. Ze is heel aardig, maar kan ook lekker los gaan. Zeker met uitgaan doet ze lekker waar ze zelf zin in heeft. Ga dus naar de laatste hotspots en zorg dat je gezien wordt! Het helpt natuurlijk als je met een paar leuke vriendinnen gaat, die ook wel weten wat feesten is. Ga shoppen en stappen en zorg ervoor dat je niet onopgemerkt blijft!

Mysterieus

Serena van der Woodsen staat vaak in het middelpunt van de belangstelling. Er gaan altijd roddels over haar rond, maar die zijn lang niet altijd waar. Niemand weet alles van haar, waardoor iedereen zo nieuwsgierig naar haar wordt. Zorg er dus voor dat je niet alles over jezelf aan iedereen verteld. Als je met een hele leuke jongen gezoend hebt op dat feest, vertel het niet. Er gaan vanzelf roddels rond en hoe minder je zegt, hoe nieuwsgieriger iedereen naar je wordt.

Foto’s via Fanpop