Een Gossip Girl karakter die het meest veranderd is qua stijl, is toch wel Jenny Humphrey. Zij ging van een lief schoolmeisje naar een stoere rebel. Bekijk hier de verandering van de kledingstijl van Jenny Humphrey en kijk hoe jij je zoals haar kunt kleden.

School meisje


In het eerste seizoen van Gossip Girl was Jenny nog maar een jong meisje die naar school ging. Dit is één van haar school outfits. Ze draagt hier veel laagjes over elkaar heen en is goed bepakt.

Uitgaans meisje


Hier werd Jenny wat rebelser en ging ze voor een rechte pony. Ook begint ze meer zwarte leren jackjes te dragen. Dit is echt een look waar je kunt zien dat Jenny zich steeds donkerder gaat kleden.

Rebels


In de laatste seizoenen is Jenny een echte rebel geworden. Ze raakt betrokken met drugs en gaat met de verkeerde mensen om. Je ziet duidelijk aan haar kledingstijl dat ze niets van iets of iemand aantrekt.

Ik vind het grappig om te zien hoe erg zij veranderd is en dat haar rebelse stijl ook in het echte leven zo is. Wat vind jij van de kledingstijl van Jenny Humphrey?

Foto’s via CWTV