Eerder kon je al lezen over de overdag outfits van Serena van der Woodsen. Natuurlijk heeft zij tijdens feesten altijd de mooiste en duurste designer jurken aan. Kortom, het is tijd om de avond outfits van Serena van der Woodsen onder de loep te nemen. 


Serena draagt vaak strakke jurkjes, waarin haar rondingen goed te zien zijn. Hier draagt ze een zwart kanten jurkje. Een paar hoge zilveren hakken eronder, dan val je zeker op. Voor de meiden die voor de sexy Serena look willen gaan, kunnen deze outfit als inspiratie nemen.


Deze It-girl draagt ook vaak dromerige jurkjes. Ze kiest vaak jurkjes die diep zijn aan de voorkant, waardoor je haar decolleté kunt zien. Haar middel wordt geaccentueerd, zodat haar lichaam er beter in uit komt. Wij zijn helaas niet allemaal met een Serena lichaam geboren, maar een jurk die je net onder je borsten strak zit en aan de onderkant wijd loopt staat bijna bij iedereen goed.


Opvallen doet Serena zeker. Met gekleurde jurkjes en grote accessoires steelt ze de show op elk feestje. Het leuke aan deze outfit is dat je heel erg kan spelen met kleuren en kunt combineren met accessoires en schoenen.

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar als studente kan ik mijzelf geen designer jurk of schoenen veroorloven. Gelukkig is Serena haar stijl makkelijk na te doen en kunnen we veel soortgelijke kledingstukken ook in de winkel vinden. Wat vind jij van de avond outfits van Serena van der Woodsen?

Foto’s via CWTV