Dit keer nemen we de kledingstijl van Vanessa Abrams onder de loep. Deze Gossip Girl is altijd in een bohemian stijl gekleed en draagt veel printjes.


Vanessa kiest vaak voor blousejes die ze steeds weer anders combineert. Hier heeft ze bijvoorbeeld een leren legging onder het blouseje aan. Haar tas en laarsjes passen bij het blouseje, want die zijn ook in het bruin.


Hier speelt Vanessa met verschillende printjes. Zo heeft ze een gekleurde jas aan, terwijl ze eronder ook nog een jurkje aan heeft met een print. De kleuren van haar outfit zijn totaal anders, maar het geheel past toch allemaal bij elkaar.


In de laatste outfit komt de bohemian stijl heel erg in terug. Dat kun je zien in de accessoires en de blouse. Deze look weerspiegelt Vanessa’s kledingstijl in het algemeen.

Ik vind de stijl van Vanessa niet heel veel veranderd in de afgelopen seizoenen. Alleen als ze naar een gala gaat, kun je wel duidelijk zien dat ze meer opvalt met haar jurken. Wat vind jij van de kledingstijl van Vanessa Abrams?

Foto’s via CWTV