Blair Waldorf is vaak te zien in nette pakjes, trenchcoats en natuurlijk hoofdbandjes. In tegenstelling tot Serena is Blair haar stijl meer klassiek. Ik neem je mee in de kledingstijl van Blair Waldorf.


Blair draagt vaak veel pakjes met blousjes. Hier heeft ze een tweed pakje aan gecombineerd met een bloemenprint blouse. Dit is een nette look, die toch opvalt door de print van de blouse en het tweed bij elkaar. Ook hier ontbreekt de haarband niet.

De outfit die Blair hier draagt oogt heel erg schools. Ze is hier gehuld in een vest met eronder een witte blouse en een zwart rokje. Dit keer heeft ze geen haarbandje op, maar een baret. Ik vind dat deze look erg schools uitzien, maar het is wel netjes!

Blair heeft heel vaak een trenchcoat aan met een felle kleur. Ditmaal draagt ze een groene trenchcoat die lekker opvalt. Ook kiest ze vaak voor gekleurde panty’s, maar voor deze outfit heeft ze gekozen voor een witte variant. Blair haar stijl is netjes, maar ze gebruikt wel veel kleuren in haar kleding.

Ik vind kledingstijl van Blair heel mooi, maar ik zou het niet zelf dragen. Het is allemaal te netjes gecombineerd voor mij. Ik zou wel een paar kledingstukken willen hebben, maar het dan in een Serena van der Woodsen stijl combineren. Wat vind jij van de kledingstijl van Blair Waldorf?

Foto’s via CWTV