River Island opent vandaag een webshop. De online shop levert in totaal aan 120 landen waaronder ook Nederland.

Goed nieuws voor River Island fans! Vanaf vandaag, 1 november, hoef je niet meer helemaal naar Rotterdam of Amsterdam af te reizen, maar kun je gewoon thuis vanuit je luie stoel winkelen bij River Island webshop. De webshop levert aan 120 landen, naast de Europese landen is het ook mogelijk om vanuit Midden- en Zuid-Amerika, Azië, Australië, het Midden Oosten, de Caraïben en Rusland kleding te bestellen.

De kleding van River Island werd al een tijdje via Asos verkocht, helaas was hier niet het gehele assortiment verkrijgbaar. Op de River Island webshop is de totale dames-, heren- en kindercollectie te koop, inclusief schoenen en accessoires. Ook kun je in de webshop de collecties bekijken nog voor ze in de winkels hangen.