Halloween is voor Heidi Klum het leukste feestje van het jaar. Elke keer opnieuw verschijnt het topmodel in de meest bizarre outfits , kijk hier mee naar Heidi Klums Halloween kostuum voor 2011.

Heidi Klum organiseert elk jaar legendarische Halloween feesten met haar kostuums als hoogtepunt. Eerder was ze onder anderen verkleed als kat, robot en een Hindu god. Ook dit jaar pakt Heidi uit, ze organiseert 2 feestjes en draagt daarom ook 2 kostuums. Ze ging verkleed als aap en lijk. Vooral het lijk vond ik zelf nogal griezelig. Als entree werd Heidi de rode loper opgereden in een bed door 2 met bloed bespatte dokters.

Heidi is verkleed als een dood lichaam waarvan de eerste huidlaag afgepeld is. Heidi’s kostuum is zoals elk jaar tot in de details uitgewerkt. Zo draagt ze een bitje in haar mond voor rotte tanden en ook haar voeten zijn niet vergeten. Ik vind haar kostuum, ondanks al het bloed, erg gaaf en ben nu al benieuwd naar wat ze volgend jaar gaat dragen.

Foto’s via PRPHotos