Halloween is een goede reden om een leuke outfit aan te trekken die je normaal gesproken nooit zou dragen. Toch slaan sommige mensen hier in door, kijk mee naar 12 foute Halloween kostuums.


Natuurlijk wil je er met Halloween graag een beetje leuk uitzien, maar dit betekent niet dat je zo min mogelijk kleren aanhoeft te trekken zoals de dames hierboven. Je mag best voor een sexy outfit gaan, maar dat is iets anders dan ordinair!

Ook bovenstaande Halloween kostuums zijn nogal fout. Deze dames gaan ook voor zo’n kort mogelijk rokje en uitdagend decolleté. Het foutste aan deze kleding vind ik de netpanty’s.

Niet alleen wij meiden maken ons schuldig aan foute Halloween outfits, ook mannen! Ondanks dat deze kostuums heel erg fout zijn moest ik er stiekem toch wel om lachen. Welke van de bovenstaande outfits vind jij het allerfoutst?