Naar aanleiding van Lindsay Lohan’s optreden in Playboy wil een Amerikaans seksbedrijf een Lindsay Lohan nepvagina op de markt brengen. Het bedrijf heeft om toestemming gevraagd aan het management van de actrice.

Het Amerikaanse bedrijf Fleshlight heeft interesse in het maken van een sekspop van Lindsay Lohan. Ze willen haar hele lichaam kopiëren, zodat ze verschillende Lindsay Lohan seksspeeltjes kunnen maken. Een Lindsay Lohan nepvagina blijkt hoog op het verlanglijstje van het seksbedrijf te staan.

Ik ben benieuwd of Lindsay het aanbod aan zal nemen. Dit is wel iets dat veel verder gaat dan een shoot voor de Playboy. Aan de andere kant krijgt ze er waarschijnlijk wel een flinke som geld voor. Ze komt er nu in ieder geval behoorlijk mee in de publiciteit. Denken jullie dat Lindsay Lohan het aanbod aan zal nemen?

Foto via PRPhotos