Bij H&M hangt deze winter een speciale collectie in de rekken. De H&M Dragon Tattoo collectie is geïnspireerd op de hoofdpersoon uit The Girl With The Dragon Tattoo.

H&M brengt deze winter de Dragon Tattoo collectie uit. De kleding is geïnspireerd op het fictieve personage Lisbeth Salander die binnenkort te zien is in The Girl With The Dragon Tattoo. Deze film is gebaseerd op het eerste boek van de Millenniumreeks.

Lisbeth Salander is een stoere antiheldin en dit is terug te zien in de kledinglijn. De H&M Dragon Tattoo collectie bestaat uit 30 items die verkrijgbaar zijn op de Divided afdeling. In de collectie komt veel zwart, leer, gescheurde broeken en hoodies voor. Kostuumontwerpster Trish Summerville heeft zowel de kleding voor de film als voor de Dragon Tattoo collectie ontworpen.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=1e3OfLUV-Kc[/pro-player]
De prijzen van de lijn liggen tussen de 2,95 en 150 euro. De Dragon Tattoo collectie is vanaf 14 december verkrijgbaar bij de H&M winkels en de online shop.