Ruikt jouw vriend weleens niet zo fris onder zijn boxer? Daar heeft hij geen enkel excuus meer voor. Er is nu namelijk Freshim, de eerste deodorant voor de piemel.

Intensief sporten, een lange dag in een te krappe boxer of seks kunnen de geur van het mannelijk geslachtsdeel een stuk minder prettig maken. Daarom is Freshim uitgevonden, een deodorant voor de piemel. De spray is bedoeld voor mannen, die hun geslachtsdeel even op willen frissen.


De nieuwe deodorant moet piemels verzorgen en verfrissen. In de spray zit onder andere vitamine en Aloë Vera. Als mannen geen tijd hebben om te douchen, kunnen ze volgens Freshim gewoon een beetje deo in hun boxer spuiten. Zo komen ze toch nog op tijd voor hun date.

Douchen graag

Op zich een leuke uitvinding, die piemeldeodorant. Maar er kleeft volgens mij wel een nadeeltje aan. Mannen die spontaan hun douchebeurt overslaan en uit gemak naar hun nieuwe deodorantje grijpen. De spray mag dan lekker ruiken, ik heb toch liever dat mannen gaan douchen voor hun afspraakje. Niets mis met een deodorant voor piemels, maar dan wel na het douchen graag!

Freshim kun je hier bestellen