Nog op zoek naar een leuk cadeautje voor vriendlief? Misschien zijn deze cupcake karts dan wel iets. In Amerika worden er zelfs heuse wedstrijden en tochten mee georganiseerd.

Ik vraag me af wie ooit op het idee is gekomen om cupcake karts te maken. Ze zien er grappig uit, maar wat er nou echt de bedoeling van is vraag ik me toch wel af. Bovenstaande cupcake karts worden in Amerika voor 25.000 dollar verkocht bij warenhuis Neiman Marcus. Om eerlijk te zijn vind ik het nogal veel geld voor zo’n karretje.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=V8wy9joSRUY&feature=results_main&playnext=1&list=PLCEC2EEFE582A03C2 [/pro-player]
In het filmpje zie je verschillende mensen rondrijden in de cupcake karts. Ik vind het er nogal vreemd uitzien. Wel grappig om misschien een keer te proberen, maar ik zou er echt geen 25.000 dollar voor neertellen, jij wel?