Wat is de beste manier om je cupcakes makkelijk mee te nemen en het er ook nog leuk uit laten zien? Het antwoord is cupcakes in een potje!

Een cupcake in een potje is de perfecte oplossing als je een cupcake wilt meenemen. De cupcake kan dan natuurlijk niet zomaar kapot gaan. Daarnaast is het ook een leuk cadeau idee voor iemand die van cupcakes houdt, want dit is weer eens wat anders.

Het versieren van een cupcake in een potje is wel beperkt in vergelijking tot een normale cupcake. Je kunt niet zo snel een mooi ontwerp aan de bovenkant hebben, maar je kan natuurlijk wel gebruik maken van verschillende vullingen.

Hieronder vind je een aantal foto’s van cupcakes in een potje.

Ik ga dit zeker een keer uitproberen en er iemand mee verrassen. Wat vind jij van de cupcakes in een potje?

Foto’s via Mycakies, Gdesserts, Annestrawberry, Mommyknows en Thekitchn