Vers van de pers, de Versace voor H&M collectie! De collectie zit bomvol met glamoureuze ontwerpen, sprekende kleuren en opvallende prints.

Voor de Versace voor H&M collectie dook Donatella Versace in het archief van het Italiaanse modehuis. De ontwerpster gebruikte iconische Versace ontwerpen, het bekende Griekse meanderpatroon, metallics, leer, scherpe belijning en studs.

De nadruk van de collectie ligt duidelijk op de jurk. Zo bestaat de lijn uit metallic jurkjes, zwarte en felgekleurde jurken met studs, palettenjurken en klassieke zwarte jurkjes. Verder zien we nog korte rokjes, leren jasjes, leggings, jeans en fluwelen bomberjacks.

Om de Versace look compleet te maken zijn er riemen met studs, sjaals met uitbundige prints, sieraden met bloemen, suède sandalen, rijglaarzen met hoge hak, leren tassen bezet met studs en fluwelen tassen met Miami palmprints. Verder bestaat de Versace voor H&M collectie uit interieurartikelen, zoals kussens en beddengoed, die natuurlijk ook versierd zijn met opvallende prints.

De Versace voor H&M collectie is vanaf 17 november te koop bij de H&M. Wat vind jij van deze collectie?

[bawlu_buttons]